preloadingpreloadingpreloading
Location: Home > Schoolinfo > Ouderraad

Ouderraad

Wat is de ouderraad?

De ouderraad is een enthousiaste groep ouders die enkele keren per jaar een activiteit organiseert voor de kinderen van de school.

Wat doet de ouderraad?

Een stukje cake en een kop koffie aan de schoolpoort op 1 september, de kerstbrunch, een filmnamiddag, de catering op de openschooldag,… Het zijn allemaal zaken waarmee de ouderraad de betrokkenheid van ouders en kinderen bij de school tracht te verhogen.

Het is ook mooi meegenomen dat sommige activiteiten voor een financiële return zorgen. Het speeltuig op de speelplaats en de boekjes voor het niveaus konden zo (deels) door de ouderraad worden gefinancierd.

Om misverstanden te vermijden, vermelden we graag dat de ouderraad geen infrastructuur of onderhoud  bekostigt voor zaken die vanuit de inrichtende macht komen. Evenmin treedt de ouderraad op als partij of bemiddelaar in conflicten tussen ouders, leerkrachten en schoolbestuur.

Wil je graag meewerken?

De ouderraad staat steeds open voor (groot)ouders die een steentje willen bijdragen. Er is een kernteam dat een viertal keer per jaar vergadert en de activiteiten aanstuurt. Daarnaast kan iedereen die tijd en zin heeft, helpen bij de activiteiten. Mocht je geïnteresseerd zijn om op de ene en/of de andere mee te werken, laat dan gerust iets weten!

 

Kalender
 
 
Laatste update
November 13, 2017, 14:08